Bruksområder

Rent drikkevann hjelper

Vann er den viktigste ingrediensen til alle leskedrikker man kan lage; varme eller kalde. - Til og med kakao består for det meste av vann... Rent vann gir bedre smak enn forurenset vann, og det igjen påvirker smaken til det meste.

Derfor blir din nytelse direkte påvirket av vannet, og vannet blir direkte påvirket av Vivatap - til det positive!

Rent vann (!)

Vann selger som aldri før: i matbutikker, restauranter og kiosker. De fleste av oss vet at alt sukkeret som er i brus er usunt, og vi vet at å drikke nok vann er viktig. Hvem har vel ikke hatt vondt i hodet på grunn av for lite drikke en varm dag?

 Kaffe

Har du tenkt på at vann er den viktigste ingrediensen i kaffe? Mange kjøper seg Moccamaster kaffetrakter og er nøye med hvilken kaffe de kjøper i butikken, men faktisk ofrer de samme personene liten oppmerksomhet på vannet. Vivatap påvirker både smaken, OG kan gjøre slik at du ikke får problemer med å sove etter en kaffetår på kveldstid.

 


Te

I likhet med kaffe trenger te gode råvarer. Tilsvarende er trekketid og       -måte avgjørende for hvordan teen smaker. Men hva gjør du for å bli kvitt bitterstoffene (smaken) i teen? Legg én filterpose Vivatap i en kanne med te, og du vil sannsynligvis merke STOR forskjell.
Tips: prøv med en Vivatap sitron - det gir deg naturlig sitron og virkelig god te!


Vin
Vin består i stor grad av vann, og det er i tillegg garvestoffer (smaksstoffer) i vin. Noen reagerer sterkt på nettopp denne smaken, og vil være tjent med å legge en filterpose Vivatap i vinen (!). Det kan høres forferdelig ut, spesielt for en vinkjenner, men prøv det. Vin skal luftes, og ved å legge en filterpose Vivatap naturell i vinen tas en del av bitterstoffene bort, slik at vinen kan smake rundere og mer behagelig. 
 


Siste fra dokumenter og kundeuttalelser

Forsøk med psoriasis pasienter

Dette er et uavhengig pilotprosjekt, som gikk over to måneder og omfattet 12 psoriasispasienter med langvarig lidelse. Etter to måneder opplevde de vesentlig bedring i helsen.

Les mer

Tester utført av Laboratorier

Her kan du finne dokumenter og tester som er gjennomført av oss, offentlige institusjoner, uavhengige labratorier og uavhengige leger.

Les mer

Vannet smaker bedre

Jeg prøvde Vivatap første gangen for omtrent 7 år siden. Den gangen het det Korall, og jeg var naturligvis skeptisk til "vidundermiddelet".

Les mer

Vivatap gir velvære!

Her er tilbakemelding fra en husmor i Bergensområdet.

Les mer

Linda Larsen bruker Vivatap

LINDA LARSEN er profesjonell syklist på det norske landslaget. Hun har brukt Vivatap regelmessig i mange år.

Les mer

Til behandling av Psoriasis utslett

OLAF MARTIN SKJULESTAD - psoriasis-utslett forsvant og andre smerter ble borte. Vivatap gjorde livet lettere.

Les mer