rent vann

Vivatap gir vannet smaken tilbake!

Smaker ikke vannet i Norge godt da? 
De fleste stedene i Norge gjør vannverkene en iherdig innsats med å rense vannet, samt holde det smittefritt. Dessverre betyr det at det ofte brukes klor i vannet, som igjen ikke er bra for menneskekroppen.

PS: Visste du at planter vokser bedre med Vivatap-vann? Hva tror du da om kroppen din?

Dr. Øverbye sier det slik:
"I følge en undersøkelse foretatt av Dr. Joseph M. Price medfører kloret drikkevann beviselig økt fare for åreforkalkning og alle lidelser dette medfører; høyt blodtrykk, slag, angina pectoris m.m.

En annen undersøkelse, gjort av de norske forskerne Lars Christian Stene og Geir Joner, beviser at risikoen for diabetes øker med 300 % når surhetsgraden i drikkevannet faller fra 7,7 (som er den ideelle) til 6,2 - 6,9.

I en tredje studie, foretatt i Norge, fant forskerne en 14 % økning i sjansen for å føde vanskapte barn når foreldrene drakk klorholdig drikkevann. Hva kan du selv gjøre i forhold til drikkevannet for å sikre egen helse?

Jeg vil anbefale Vivatap - et enkelt og rimelig vannrenseprodukt. Vivatap inneholder korallalger som gir vannet en basisk pH-verdi og tilfører det mineraler.

(...) Du sitter igjen med et smakfullt og rent drikkevann. Selv om ikke Vivatap løser alle problemene vedrørende drikkevannskvaliteten, løser det såpass mye at ethvert hjem burde ha en mugge med Vivatap drikkevann stående for helsens skyld."Er det noen smaksforskjell?
Det kan være vanskelig å vite det, nettopp fordi man ikke har noe å sammenlikne med...


Gjør vann-testen:

  1. Tapp to glass vann fra springen
  2. Legg Vivatap naturell (den uten smak) i ett av glassene
  3. Rør rundt - vent i 5 minutter
  4. Prøv først å drikke av glasset med Vivatap i, deretter fra glasset uten...

"Jeg gjorde testen første gangen for 7 år siden, og ble mildt sagt overrasket. Det var smaksforskjell... Vannet uten Vivatap i smakte surere, nesten mer bittert.

Så leste jeg om undersøkelser (seriøse undersøkelser fra blant andre NIVA), som sier at Vivatap fjerner all klor på få sekunder.

Som "te-elsker" vet jeg at mange har en tendens til å lage bitter te. Høres det kjent ut? - Vel, legg i en pose Vivatap naturell - og smak resultatet. Mer er det vel ikke nødvendig å si?

Er det noe rart at jeg bruker Vivatap hjemme?"
Preben O. Sangvik - Vivatap-bruker
Siste fra dokumenter og kundeuttalelser

Forsøk med psoriasis pasienter

Dette er et uavhengig pilotprosjekt, som gikk over to måneder og omfattet 12 psoriasispasienter med langvarig lidelse. Etter to måneder opplevde de vesentlig bedring i helsen.

Les mer

Tester utført av Laboratorier

Her kan du finne dokumenter og tester som er gjennomført av oss, offentlige institusjoner, uavhengige labratorier og uavhengige leger.

Les mer

Vannet smaker bedre

Jeg prøvde Vivatap første gangen for omtrent 7 år siden. Den gangen het det Korall, og jeg var naturligvis skeptisk til "vidundermiddelet".

Les mer

Vivatap gir velvære!

Her er tilbakemelding fra en husmor i Bergensområdet.

Les mer

Linda Larsen bruker Vivatap

LINDA LARSEN er profesjonell syklist på det norske landslaget. Hun har brukt Vivatap regelmessig i mange år.

Les mer

Til behandling av Psoriasis utslett

OLAF MARTIN SKJULESTAD - psoriasis-utslett forsvant og andre smerter ble borte. Vivatap gjorde livet lettere.

Les mer